5 Şubat 2016 Cuma

Epson TM-C3500 Renkli Yazıcı


TM-C3500 etiketlerinize, biletlerinize ve isimliklerinize yüksek kaliteli ve isteğe bağlı renkli baskı alma imkanı katar. İşletmeniz saniyede 103 mm'ye ulaşan yüksek kalite baskı hızı ve ayrı pigmentli mürekkep kartuşları özellikleri ile etiketleri kurum içinde ve ihtiyaç anında basarak etiket üretiminde dış kaynak kullanımında zaman ve paradan tasarruf edebilir













KENDİ ETİKETLERİNİZİ BASIN

TM-C3500 ile renkli etiketleri istediğiniz şekilde kolaylıkla düzenleyebilir ve baskı alabilirsiniz. Bu yazıcı ile hem renkli logolu ve resimli ambalaj etiketlerinizi hem de önemli barkod ve ürün bilgileri içeren biletler ve kimlik kartlarınızı tek bir makineden basabilirsiniz.
















DAYANIKLI ETİKETLER

DURABrite Ultra pigment mürekkep kartuşları sayesinde dağılmaz, suya ve solmaya karşı dayanıklı, hızlı kuruyan çok detaylı etiketler oluşturabilirsiniz. Etiketleriniz harika görünmekle kalmayacak, pigment mürekkebin kalıcı ve dayanıklı yapısı sayesinde çok çeşitli ortamlarda mükemmel bir hal alacaktır. Bu çok yönlü etiket yazıcı aynı zamanda PE Matte Label ortamına sahip ve zorlu koşullarda kullanım için ideal, suya ve birçok kimyasal maddeye dayanıklı hassas ve sağlam çıktılar sağlayan pigment mürekkep kombinasyonu ile GHS uluslararası kimyasal etiketleme yönergelerine uymanıza yardımcı olur.



















KOLAY KULLANIMLI 4 RENKLİ ETİKET YAZICI

Mat ve parlak kaplamalı kağıt ve film etiketleri dahil geniş bir dizi kağıt üzerinde kolaylıkla baskı alabilirsiniz. Bu da tam olarak ihtiyaçlarınıza yönelik etiketler oluşturabilmenizi sağlar. LCD ekranı, mürekkep seviyelerini ve yazıcı durum bilgilerini gösterir ve önden çalıştırma ile kolay kurulumlu yazılımı sayesinde özel eğitime gerek duymadan siz de yazıcıyı çalıştırabilirsiniz.



PARADAN TASARRUF EDİN

Epson'un mükemmel inkjet teknolojisi sayesinde bu etiket yazıcı, düşük etiket başına maliyeti ile baskı maliyetlerini azaltmak için idealdir. Sadece biten rengi değiştirmeniz yeterli olduğundan ayrı mürekkep kartuşları mürekkebin boşa harcanmasını engeller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder